browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

2010

Sinaia Forever 2010 – LECTII DE SKI

Primaria orasului Sinaia organizeaza in perioada 24-26 Septembrie 2010 cea de a XVII-a editie a Festivalului “Sinaia Forever”. Festivalul “Sinaia Forever” a devenit demult o traditie si totodata si cel mai important eveniment al orasului Sinaia.

 

Argument

Numarul record de participanti inregistrat la fiecare editie (30.000 in 2004 ; 45.000 in 2005, si peste 50.000 la fiecare editie din 2006-2007-2008-2009 in cele 3 zile de festival) ne motiveaza si ne determina sa nu renuntam la demersul nostru de a promova cultura si bunul gust.

 

Cadru imaginar

3 LECTII DE SKI – PARTIA CAROL I

Pe Bulevardul Carol I cadrul imaginar creat te poartă pe o PÂRTIE DE SKI unde paşii tuturor participanţilor vor fi îndrumaţi de “instructori” şi de iubitori ai muntelui, pentru a parcurge cele 3 lecţii de ski.

LECŢIA 1 – ÎNCEPĂTORI

ATELIERE: – Cadrul Natural

– Echilibristică

– Prima căzătură

Prima lecţie cea pentru nivelul de începător va debuta cu primul contact cu muntele, fiind estenţial să înţelegem CADRUL NATURAL descoperind flora şi fauna. După ce au fost parcurse aceste ateliere se poate trece la formarea condiţiei fizice necesare oricărui schior. Depinde de măiestria fiecărui participant să treacă de probele de ECHILIBRISTICĂ, dar cu siguranţă nu va putea ocoli “PRIMA CĂZĂTURĂ”.

LECŢIA 2 – MEDIU

ATELIERE: – M-am îndrăgostit de… munte

– Curaj! Poţi merge liber.

Ajunşi la cea de a doua lecţie şi la nivelul mediu cu siguranţă participanţii vor declara ca s-au ÎNDRĂGOSTIT DE MUNTE şi ne dorim să prindă CURAJ pentru a merge liber. Cei mai curajoşi skiori se vor putea căsători pentru o zi cu aleasa inimii lor. Atelierele din această zonă le propun participanţilor să-şi arate dragostea şi pentru munte interacţionând pe teme de ecologie cu reprezentanţii ONG-urilor prezente.

 

LECŢIA 3 – AVANSAŢI

ATELIERE: – Skiuri noi

– Prieteni pe viaţă

– Sunt skior deci exist

Skiorii care au trecut de primele două lecţii şi au ajuns la acest nivelul vor putea să-şi achiziţioneze echipamente şi SKIURI NOI. La nivelul avansat participanţii pot declara: “SUNT SKIOR, DECI EXIST!” şi pot spune dacă şi-au făcut PRIETENI PE VIAŢĂ.

 

2010…2010…2010…2010…2010…2010…

 

• Un festival unde MUNTELE COBOARA IN ORAS

• Un festival in care inveti “Legile Skiului”.

• Un festival in care Sinaia traieste pentru a-si spune povestea SKIULUI.

• Un festival pentru oameni naturali.

• Un festival pentru OAMENI CARE POT SA MISTE MUNTII DIN LOC.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *