browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

2007

In 2007 …Intri in poveste!

Primaria orasului Sinaia organizeaza in perioada 28-30 septembrie 2007 cea de a XIV a editie a Festivalului “Sinaia Forever”. Festivalul “Sinaia Forever” a devenit demult o traditie si totodata si cel mai important eveniment al orasului Sinaia.

Aflat la a XIV-a editie Festivalul Sinaia Forever TE VREA… Te-ai gandit vreodata ce face ca orasul tau sa se invarta ? Ti-ai imaginat ce personaje traiesc alaturi de tine ? Ti-ai cautat vreodata locul in orasul tau? Te invitam la Sinaia Forever, un festival de poveste unde toti suntem personaje.

 

De ce sa… Intri in poveste?

 

Pentru ca:

– si TU ai o poveste a TA;

– povestea ti-o creezi singur;

– viata este o poveste;

– povestile au final fericit;

– in povesti binele invinge intotdeauna !

 

Ca niste adevarate gazde dorim sa satisfacem toate gusturile oaspetilor nostri si pentru asta am pregatit in cele trei zile de festival:

– la Casino spectacole de teatru cu actorii Teatrului de Revista “Constantin Tanase”: Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Adriana Trandafir, Nae Lazarescu, Vasile Muraru si Cristina Stamate;

– la Castelul Peles expozitii si vernisaje;

– in Parcul “Dimitrie Ghica” concerte: Andra, Bandidos, Loredana, Anda Adam, Simplu, Voltaj, Corina, Mandinga, Holograf

– pe Bd.Carol I: teatru de papusi, stand up comedy cu Trupa Dell’ Arte- Mihai Gruia Sandu, concursuri sportive (sah, table, baschet, handbal, fotbal), ateliere si muzica mixata de DJ Xander, DJ Bogdan,Tempesta Crew (2 mc, 1 dj), DJ Pin Pin feat UNY, DJ Pin Pin feat UNY (@congas), Visuals by TC, pasi de dans cu Alla Dance, mestesugari si standuri ale oraselor infratite cu Sinaia;

– ceremonii de deschidere si inchidere (lasere, tunuri de lumina, jocuri de artificii);

 

Editiile anterioare ale festivalului s-au derulat pe baza unor teme in jurul carora au fost create decorurile stradale si s-au stabilit genurile de manifestari adecvate.

Tema editiei din acest an va invita sa intrati in poveste, fiecare dintre noi avand o poveste de viata unica, va fi unul din personajele principale.

Atmosfera de poveste va fi prezenta in toate cele cinci taramuri amenajate: Taramul Atitudinii Fara Sfarsit, Taramul Vietii Vesele, Taramul Berii si Micului, Taramul Usilor Deschise si Taramul Verde.

Anul trecut 50 000 de turisti au venit la Sinaia pentru a sarbatori zilele orasului impreuna cu sinaienii. Anul acesta, asa cum este si firesc, ne dorim ca Festivalul ”Sinaia Forever” sa se bucure de o si mai mare popularitate, iar numarul turistilor sa fie si mai mare.

Pe intreaga perioada a festivalului accesul autoturismelor pe bulevardul din centrul orasului este interzis, circulatia se va desfasura doar pe varianta DN1.

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *